Základní kurzy už máte za sebou, na tancovačkách jste jako ryba ve vodě a chcete se v balfolku rozvíjet dál? Výborně, něco pro vás máme.

Lekce taneční techniky / Dance technique lessons

/ english below /

Kouzlo balfolkových tanců tkví v tom, že si je zatančíte hned na první tancovačce, ale zároveň se dají pilovat roky. Rádi bychom se s vámi do toho pilování pustili.

Jednou měsíčně od října do dubna se budou konat lekce taneční techniky určené všem, kdo jsou si jistí v základech a mají chuť vzít to od podlahy. Budeme se věnovat práci s vlastním tělem, technice kruhových a řetězových tanců, komunikaci v páru a čemukoliv dalšímu, co nám pomůže plně využít potenciál jak balfolkových tanců, tak nás samotných.

Lekce budou trvat minimálně dvě hodiny (s trochou štěstí tři) a vést je bude Mikuláš Bryan. Podrobnosti ještě ladíme – zejména hledáme vhodný prostor, v závislosti na němž určíme i den v týdnu. Jisté je, že jím nebude úterý – rádi bychom, aby účastníci kurzů techniky aspoň občas zavítali i na úterní lekce věnované primárně tanečnímu repertoáru. Tomu hodláme napomoci i finančním nastavením: předplatné kurzů techniky na celou sezónu se bude pohybovat kolem 2600 korun, a pokud si připlatíte další 2000, budete mít možnost docházet i na úterní kurzy. Což je, jak věříme, neodolatelná nabídka.

Pokud máte o kurzy techniky zájem, prosíme vás, abyste ho projevili vyplněním formuláře níže. K ničemu vás to nezavazuje, pouze nám pomůžete odhadnout, jak jsme na tom – a také vás budeme moci kontaktovat, až bude vše jasné. Pokud si nejste jistí, že je tento kurz pro vás vhodný (vzhledem k vašim tanečním zkušenostem), rozhodně formulář vyplňte – společně to vymyslíme.

Děkujeme za trpělivost a těšíme se na společnou cestu do hlubin balfolku!



/ english /

For those who already went through our regular courses and are confident about their basics, we are preparing lessons focused on dance technique – because although balfolk dances are fairly easy to start with, they get much better with proper technique and practice. Detailed work with our own bodies, technique of circle and chain dances, communication in a couple – we will do anything that will help us make our dancing better.

At least two hours of focused work with Mikuláš Bryan, once a month. Definitely not on Tuesday, so that you can also go to the Tuesday lessons focused mostly on dance repertoire. To encourage you, the courses will be keenly priced: For the whole season of the dance technique, the price will be about 2600 CZK, and for 2000 more, you will be entitled to attend the Tuesday lessons, too. Irresistible, isn't it.

If you are interested, please fill in the form above. No commitments yet – it will just give us some idea about the demand. And also your e-mail, so that we can contact you when things are more clear. If you are not sure whether this course is suitable for you (given your dancing experience), fill in the form, too – together we will figure it out.

Thanks for your patience!